Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

ICT vormt in het beste geval een sterke business enabler, een growth enhancer of een flexibele invulling van core business.

Maar ICT kan net zo goed een fataal bedrijfsrisico blijken, een beperkende factor, een oorzaak voor verlies van motivatie en energie!

Veniatis heeft enkele tientallen jaren ICT ervaring in huis, in de breedste zin des woords:
  1. Document Management en ERP implementatie / migratie
  2. Business Process Automation (BPA) / Business Process Management (BPM)
  3. Online presence en marketing
  4. Store en popup POS implementaties en integraties
  5. Security
  6. Hardware & Software design
  7. ICT en ITSM management

Veniatis heeft ervaring met ICT in de kleinste eenmanszaken tot en met de grootste, internationale productieomgevingen en logistieke organisaties.

Bespaar uzelf en uw medewerkers grote teleurstellingen door de toevoeging van een waardevolle second opinion of een sparring partner voor uw IT manager of project manager!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.