Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Een ontslagtraject is een zware klap. Niet alleen voor de onderneming / bedrijfsleiding maar met name ook voor de betreffende medewerkers.

Wij begeleiden uw leidinggevende(n) in het proces en nemen daarnaast graag de betreffende medewerker(s) bij de hand in een traject dat is gericht op outplacement of career change.

Dat begint met het krijgen en nemen van de ruimte om het ontslag goed te verwerken en wordt gevolgd door de realisatie van de mogelijkheden die een medewerker vervolgens heeft.

Immers: vertrekkende medewerkers zijn net zo goed waardevolle mensen en een visitekaartje in de toekomst!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.