Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Assertiviteit door coaching

Assertiviteitscoaching is een vorm van coaching die je helpt voor jezelf op te komen. Je werkt aan het krijgen van meer zelfvertrouwen, leert jezelf beter kennen en richt je effectief op je sterke en zwakke punten.

Assertief zijn betekent dat je je bewust bent van wat je wel en niet wilt. Je hebt een eigen mening hebt, en kunt daar ook voor uitkomen. Assertief zijn is van belang in relatie tot je hele omgeving als mens. Dus je partner, je familie, vrienden, maar ook je werkgever, collega's of medewerkers. Je moet steeds de goede balans kunnen vinden tussen het behartigen van je eigen belangen en het rekening houden met de belangen van een ander.

Om assertiever te kunnen worden is het belangrijk dat je jezelf heel goed kent. Je moet je eigen mening in woorden kunnen omzetten, het durven uitspreken ervan en stevig in je schoenen staan voor assertief gedrag. Om assertief te zijn is voelen het allerbelangrijkste. Je moet weten wat jij voelt, welke woorden daarbij horen en hoe je dit in goede communicatie overbrengt. Voelen heb je ook nodig om je in te kunnen leven in de ander, zodat je daar ook rekening mee kunt houden.

Wij bieden u graag begeleiding en advies. Vul het contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.