Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Carriere coaching: investeer in je professionele vaardigheden

Voor een succesvolle onderneming of organisatie heb je gelukkige werknemers nodig.
Geluk is namelijk de sleutel naar betrokken, energieke en gezonde werknemers. Zij kunnen het beste uit zichzelf halen. Wanneer je als werknemer gelukkig bent, haal je het beste uit jezelf. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een gelukkige werknemer 40% productiever is.

Iedereen kan, met de juiste opleiding, in een specifiek beroep gaan werken..
Maar daarna begint de uitdaging pas. Hoe ontwikkel je je, als professional, als medewerker en als mens? Zet je een combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden in waardoor je met plezier je werk kunt doen? Heb je regie over je ontwikkeling en de mogelijkheden die op je carrierepad voor je liggen?

Heb jij vraagstukken, problemen of stress- en burnout gerelateerde klachten? Is er sprake van een onbalans? Dan wordt dat veroorzaakt door werk- en/of privé gerelateerde omstandigheden. Dit zorgt voor stagnatie in je functioneren en in je persoonlijke ontwikkeling.

De oplossing:
Een kort coaching traject, dat bestaat uit enkele consulten, afhankelijk van de hulpvraag, om vervolgens vlot het geleerde effectief te kunnen toepassen in je werk en in je leven.

Bel ons of vul het contactformulier in, maak vrijblijvend een (bel)afspraak!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.