Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Coaching: conflicten goed oplossen

Er zijn vele soorten conflicten en ze kunnen gaan om de kleinste en de grootste redenen die je maar kunt bedenken. Eén ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: een conflict kost u veel tijd, energie en rust!
Vaak is het erg moeilijk om niet direct weer in conflict te komen wanneer u contact hebt met de andere betrokkene(n).

Een conflict kan spelen tussen u en een ander lid uit uw gezin, maar ook binnen een heel gezin bestaan of met familieleden, vrienden of buren bijvoorbeeld. Het kan dan heel moeilijk zijn om de cyclus van boos zijn en beschuldigen en verwijten te doorbreken en op een goede manier met elkaar er over te praten, zodat je het probleem kunt oplossen.

Bij de meeste conflicten kunnen wij u helpen. Omdat inhoudelijke kennis in combinatie met emotionele afstand ons in staat stelt u goed te adviseren, te bemiddelen en het best mogelijke eindresultaat te behalen.

Wij bieden u graag begeleiding en advies. Indien gewenst bieden wij ook bemiddeling / mediaition.
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.