Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Life Coaching: investeer in je toekomst

Het inschakelen van een coach is investeren in jezelf en zorgen voor jezelf.
Zorgen voor jezelf klinkt als de gewoonste zaak van de wereld, maar niet iedereen is hier bewust mee bezig.

Ieder doet dit op zijn eigen manier. De een focust zich op een fysieke benadering en gaat lopen, sporten of zwemmen om fysiek sterker te worden, de ander richt zich op uiterlijke verzorging. Dus waarom zou je je niet richten op jouw persoonlijke / geestelijke welzijn en groei!?

Voor onze lichamelijke kwalen kunnen we specialisten raadplegen. Maar wat nou als je tegen jezelf, je innerlijke, aanloopt en dat wilt oplossen?
Wie helpt je dan? Want, vreemd genoeg, dit leert bijna niemand, niet van ouders en niet op school!

Een coach kan, op bijna alle vlakken in je leven, jou helpen om je leven vorm te geven vanuit jouw diepste wensen en talenten. Wil jij werken aan je ontwikkelpunten en groeien als mens? Heb je behoefte om bijvorbeeld:
  • Je werk-privé balans te verbeteren en/of...
  • Beter om te gaan met stress en/of...
  • Te sparren over je loopbaan of carrière en/of...
  • De samenwerking met je collega’s te verbeteren en/of...
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen en/of...
  • Te werken aan persoonlijk leiderschap en/of...
  • Iets in je privéleven aan te pakken en/of...
  • Of gewoon even je hoofd leeg te maken?
Wil je een keer vrijblijvend kennis maken en een beeld krijgen bij de punten waarop je support zou kunnen krijgen van een coach?
Bel of gebruik het contactformulier, maak een afspraak! .
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.