Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Hulp met door de gemeente ingeschakelde jeugdregisseur of jeugdzorg?

Soms is de situatie met uw kind / kinderen lastig, vermoeiend en uitdagend. Dan kan een medewerker Jeugd en Gezin of een regievoerder door de Gemeente worden ingezet, met als doel om hulp te organiseren om de situatie te herstellen.

Helaas gaat er wel eens wat fout. Dingen worden verkeerd begrepen of niet begrepen en voordat u het beseft loopt de situatie helemaal uit de hand. Dan wordt het ineens heel vervelend en heel vermoeiend.

De functienaam kan per gemeente verschillen, de meest voorkomende zijn: jeugdregisseur, medewerker Jeugd en Gezin, gezinsregisseur en gezinscoach. Grotere gemeenten hebben soms wijkcoaches die deze taken op zich nemen.

De medewerker kan nuttige hulp inzetten en zo een probleem voor u en uw kinderen oplossen. Hij/zij heeft meestal goed inzicht in welke partijen welke ondersteuning bieden en kan vrij snel schakelen.

Echter, als uw situatie of problematiek wat complexer ligt, dan schieten ook deze specialisten soms helaas een beetje te kort.

Wij helpen u graag om er voor te zorgen dat de kinderen en de ouders zo veel mogelijk de benodigde ondersteuning kunnen verkrijgen, de Gemeente wil echt oplossingen bieden dus maar overziet nu eenmaal niet altijd alles.


nb. Wanneer Veniatis in een situatie met kinderen ondersteunt gelden altijd de basisregels!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.