Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Contracten en overeenkomsten

In je leven ga je veel contracten en overeenkomsten aan, soms zelfs zonder dat je het in de gaten hebt.
  1. het kopen van een ijsje
  2. het huren of kopen van een woning of flat
  3. in loondienst gaan bij een werkgever
  4. samen een bedrijf starten of overnemen
  5. geld lenen van iemand

Sommige van die contracten zijn belangrijker dan andere. En verdienen dus ook meer (professionele) aandacht, zodat je precies vastlegt wat de afspraken zijn, niet meer en niet minder.
Wanneer een der partijen zich niet aan een overeenkomst houdt of van een 'loophole' (gebrek in het contract) gebruik maaktkan een vervelende situatie ontstaan die niet eenvoudig op te lossen is. Er komt dan namelijk meestal een bewuste intentie bij kijken en dat is onrecht waar je dan niet makkelijk overheen stapt als contractpartner.

Dus of het nu een arbeidovereenkomst, een hypotheek, een lening, een pandovereenkomst of een verhuurcontract betreft: schakel een deskundige in die weet waar u rekening mee moet houden, die begrijpt wat wel en niet kan worden vastgelegd en hoe je dat zodanig doet dat het juridisch ook stand houdt.

wij helpen u graag dus: aarzel niet, neem contact op!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.