Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Conflicten op de werkvloer

Conflict met een andere werknemer:
Bijna iedereen kent wel minstens 1 collega die je regelmatig wel zou kunnen 'schieten'.
Wees gerust: dat is heel normaal!

Voor sommige mensen ben je zo 'allergisch' dat elk moment contact bijna gedoemd is om te escaleren.

Preventief valt hier natuurlijk al wel wat aan te doen! Denk bijvoorbeeld aan onze business coaching.

Maar soms loopt het helaas uit de hand en vind een incident plaats dat eigenlijk niet op de werkvloer thuishoort. En hoe los je dat dan op. Een afdeling P&O / HR of een leidinggevende zal wellicht proberen een bemiddelend gesprek met beide partijen te voeren.
Ook hierin kunt u dan wat steun en advies gebruiken om zelf zo goed mogelijk in de situatie te blijven handelen.

Conflict met een leidinggevende:

Van een heel andere orde dan een conflict tussen collega's is natuurlijk de situatie waarin je met je (of een andere) leidinggevende in conflict komt of dreigt te komen. Je hebt dan voor je gevoel toch een minder gelijkwaardige positie en dat maakt het extra lastig.
Een dergelijk conflict kan ook sneller leiden tot definitieve gevolgen zoals ontslag. Daar zit niemand op te wachten (als het goed is).

Bel ons of mail ons voor een afspraak, in deze situatie is het altijd raadzaam om deskundige steun op de achtergrond te hebben!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.