Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Informatie voor advocaten

Geachte confrere :-)

Naast de genoten juridische educatie is onze kennis en ervaring verrijkt met bestuursrecht, contractrecht en familierecht, zowel nationaal als internationaal.

In de praktijk zien we, met name in het familierecht, grote voordelen in actieve samenwerking met de betrokken advocaat.
De inbreng van inhoudelijke expertise over de casus in combinatie met een weet van wetgeving en rechtspraak geeft mogelijkheden om sneller de juiste bottlenecks te identificeren en het juridische plan uit te lijnen met wat in de praktijk gebeurt, zodat dit elkaar zo veel mogelijk draagt en ondersteunt.
Het resultaat is een dienstverlening in teamverband, die de client en de betrokken kinderen / andere partijen beter dient.

Veniatis geeft wel sterk de voorkeur aan het uitgangspunt: pick your battles!
Niet alles hoeft per se direct juridisch te worden beslecht. Met elkaar aan tafel kunnen zitten en gezamenlijke winst nastreven heeft altijd de voorkeur.
Maar als je dan toch alleen een procedure als uitkomst hebt, dan loont het zich ook om daar volledig en met de juiste insteek, doelen en verwachtingen op in te zetten.

Op deze manier zien we in de praktijk een mooie symbiose ontstaan waarbij we elkaars clienten kunnen helpen, als een sterker team.

Vragen of interesse, naar aanleiding hiervan? Neem contact op! Mail ons of bel!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.