Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Informatie voor WMO medewerkers

Onze taak is om onze clienten te helpen. Dat doen wij door ze te helpen om op de juiste manier de mogelijkheden te verkennen om passende hulp en ondersteuning te krijgen.
Daarvoor kloppen we dan soms ook graag bij u aan om te bespreken wat wel en niet mogelijk is.

Naast deze gerelateerde aanvragen helpen wij clienten in brede zin. Van inhoudelijke expertise in juridische, medische en psychische trajecten tot en met het zoeken van een woning, verhuizen of opknappen en andere zaken, die niet iedereen even vanzelfsprekend kan uitvoeren (of bekostigen), maar die soms wel enorm bijdragen aan welzijn, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Die doelen streven wij graag na voor onze clienten en uw hulp en input is dus altijd van harte welkom!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.