Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Informatie voor jeugdbeschermer en gezinsvoogd

U hebt een lastige taak en bewandelt vaak dunne lijnen tussen uw taak, vertrouwen en verschillende visies en waarheden. Het is niet altijd makkelijk om te zien wat er aan de hand is en hoe u het belang van de kinderen het beste kunt dienen!

Veniatis heeft belangrijke regels, speciaal ook voor betrokkenheid in uw werkveld.(zie: basisregels)

Die verzekeren ons ervan dat wij hetzelfde ideaal nastreven als u. Het helpen met het oplossen van situatie en/of problemen zodat het belang van de kinderen op korte en op langere termijn beter en op acceptabele wijze wordt gediend.

Wij hebben uitgebreide ervaring en kijken bij voorkeur integraal naar de situatie zodat wij het beste kunnen adviseren over de te volgen koers. Hierin werken wij graag met u, als regievoerder, samen.

In de praktijk zijn wij divers inzetbaar, zo bieden wij bijvoorbeeld ash, organiseren wij 24x7 toezicht, en nemen deel aan de omgangsbegeleiding of individuele begeleidingstrajecten van betrokkenen.
Ook houden wij een oogje in het zeil als het gaat om doelmatigheid en correcte, efficiente dienstverlening die gericht is op het bereiken van de gestelde doelen.

Misschien bent u ons in de praktijk al tegengekomen, misschien ook nog niet. Maar als u vragen hebt of u wilt weten hoe iets zit: aarzel niet en neem contact met ons op!

U hebt aanzienlijke bronnen voor interne raadpleging / mdo. Desondanks kan het soms nuttig zijn een verse visie te betrekken / raadplegen. Zeker als het een complexe zaak met bijvoorbeeld meervoudige persoonlijkheidsproblematiek betreft of zeer sterk uiteeinlopende verhalen waardoor twijfel over de juiste koers kan ontstaan.
Ook dan: aarzel niet en neem contact met ons op! Wij helpen u en het betreffende gezin graag!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.