Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Informatie voor medische hulpverleners over onze hulpverlening

Wij zijn in redelijke mate in staat om klachten, (achterliggende) oorzaken en behandelingen te beoordelen en om clienten te adviseren, daar waar het handig zou kunnen zijn, om te overleggen met de huisarts of behandelend specialist.

Dit kan medicatie keuze en gebruik, onderzoek / diagnose en doorverwijzing betreffen.
Wij zijn daarin uitsluitend ondersteunend en adviserend en laten de uiteindelijke medische beoordeling vanzelfsprekend altijd aan de behandelaar zelf over.

Mocht u vragen hebben: bel ons of mail ons.


Specifiek voor huisartsen en verzorgende instellingen betreft het levenstestament:
Onze levenstestamenten voorzien in ruimte voor uw ondertekening en stempel. (Beide vereist) De reden hiervoor is dat u, als huisarts / dagelijkse verpleging, op de hoogte dient te zijn van de specifieke wensen van uw patient. Daarnaast kunt u eventuele vragen aangaande de geldigheid van besluiten en wilsuitingen van uw patienten meestal goed beoordelen.
Het is essentieel voor het bemogelijken van de uitvoering van de aldus gedocumenteerde wensen van uw patient.
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.