Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Informatie voor psychische / psychiatrische professionals

Veniatis werkt graag samen om de beste steun, begeleiding en hulpverlening te realiseren die passend en noodzakelijk is.
In de praktijk betekent dit onder meer dat wij eventuele coaching en cgt-gebaseerde begeleiding graag afstemmen met actieve behandelaars.

Binnen Veniatis is een tp psycholoog, specialisatie gz in opleiding, die met plezier de kracht van uw behandeling versterkt en aanvult voor de clienten. Wij werken daartoe inmiddels regelmatig samen met partijen zoals Mediant en Dimence in deze regio.
Er is ervaringen met diverse probleemgebieden zoals bijvoorbeeld gedragsstoornissen, erfelijke chronische stoornissen en verslavingsproblematiek.
Ook nemen wij clienten van deze partijen aan, om specifieke versnelling / versterking / uitbreiding van de behandeling te realiseren. Groot voordeel daarvan is een afgestemde inzet die flexibel en, indien nodig, ad-hoc aan cienten beschikbaar is.

Daarnaast is deze expertise uiteraard zeer bruikbaar in de ash functie die word ingezet in crisissituaties.

Mocht u vragen hebben: aarzel dan a.u.b. niet en neem contact met ons op!
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.