Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Zoals ook in de voorwaarden / overeenkomst beschreven gelden een aantal principes en uitgangspunten voor onze dienstverlening aan u.
Deze basis regels zijn:

  1. Het belang van een kind gaat altijd voor op het belang van een volwassene, dus ook op het belang van een betalende volwassene.
  2. Als een client herhaaldelijk en/of opzettelijk relevante informatie achterhoudt dan eindigt de dienstverlening.
  3. Als misleidende informatie wordt verstrekt dan kan Veniatis eenzijdig de dienstverlening be-eindigen.
Hoewel wij discreet omgaan met uw informatie en gegevens zullen wij rechthebbende autoriteiten voorzien van relevante informatie aangaande overtreding van de wet.

Deze uitgangspunten worden strikt gehanteerd en u gaat hiermee akkoord wanneer u de overeenkomst met ons aangaat. Wanneer een overeenkomst op basis van voorgaande regels wordt beeindigt dan blijft u de vergoeding voor de dienstverlening verschuldigd.
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.