Veniatis - logo Veniatis - Hulp en Ondersteuning

Hulpvraag voor client(e)(n) / gezinnen

Wat is een hulpvraag

Onder een hulpvraag verstaan we een verzoek om goederen (van afwasborstel tot tuinplanten, fiets, onderdelen, computer etc) welke Veniatis voor een client op social media plaatst.

Veniatis vraagt af en toe uw hulp voor gezinnen en alleenstaande ouders, om ze een handje te helpen, daar waar materialen, middelen of vaardigheid ontbreken.
Wij doen dit niet vaak, maar heel af en toe zou een client(e) gewoon zo enorm geholpen zijn met net dat beetje extra.

In die situatie vragen wij uw hulp / vrijgevigheid.

Als u vragen hebt over hoe u kunt helpen dan kunt u een e-mail sturen naar hulp-voor-clienten@veniatis.nl.

NB. Ook als u niet met het gevraagde kunt helpen, kunt u ons toch helpen: deelt u a.u.b. onze berichten met uw familie / vrienden / groepen.

Veniatis - Hulp en Ondersteuning
Bent u niet woonachtig in Borne maar wel in de regio Twente, in de omgeving van Hengelo, Hertme, Deurningen, Delden, Borne, Saasveld, Zenderen, Bentelo, Enschede, Oldenzaal, Ambt Delden, Weerselo of Haaksbergen? Neem gewoon contact met ons op!
Wij werken in de hele regio en nemen daarnaast soms ook uit andere regio's opdrachten aan zoals Zwolle, Limburg, Gelderland, Groningen en Zuid-Holland.
COOKIES EN PRIVACY - 
Doorgaan met gebruik is akkoord gaan met: cookies, scripts, ip informatie voor statistiek, performance, content analyse en gebruik.